Over ons

Jeroen Kanis

Pensioncare is opgericht in april 2019. Eigenaar Jeroen Kanis is al jarenlang actief in de financiële wereld en is WFT pensioen, schade -en inkomenadviseur. Hij is begonnen in 2002 bij Nationale Nederlanden als acceptant levensverzekeringen. Na het enigszins verdwijnen van de levenmarkt maakte hij de switch naar volmachtorganisatie SAA waar hij alles heeft geleerd op het gebied van schadeverzekeringen.

In 2007 maakte hij de switch naar het adviseursvak. Bij VVAA servicete hij apotheken en specialiseerde hij zich in het pensioenvak. Sinds 2014 was hij pensioenadviseur bij Bakker & Luyt Caminada. Met die partij werkt hij nog steeds samen. Dienstverlening zit in zijn hart en nieren.

Hoewel hij ook collectieve pensioencontracten heeft afgesloten voor internationale bedrijven haalt hij toch het meeste voldoening uit het vinden van pensioenoplossingen voor ouderen.

Ouderen die toch al zo hard geraakt zijn door de plotselinge stijging van de AOW leeftijd zien soms door de bomen het bos niet meer. Het geeft hem dan veel voldoening wanneer hij een uitgebreid pensioneringsplan succesvol tot uitvoering kan brengen.

“Mensen zijn vaak zo blij en soms krijg je een bosje bloemen wat erg leuk is. Maar die dankbare blikken zijn wat echt mijn dag een stukje zonniger maken”. Aldus Jeroen.

Putri Aryani

Putri is een succesvolle zelfstandige zorgprofessional. “Ik heb nog nooit iemand gezien die zo goed is met ouderen”. Aldus Jeroen. “Administratie is iets wat ze minder leuk vindt. Maar samen maak je zoiets tot een succes. Als dat dan lukt geeft dat natuurlijk veel voldoening. De beste resultaten komen wanneer je elkaar aanvult, dat geldt zowel professioneel als in je relatie”, vult hij aan.

Wel zijn er ook minder leuke dingen waar hij tegenaan liep. Zoals bemiddeling bureaus die alleen maar heel veel willen vangen en daar nagenoeg niets tegenover zetten. “Natuurlijk zijn er ook partijen die het wel goed doen, maar die zijn maar op 1 hand te tellen.” Aldus Jeroen. De reden voor hem om een initiatief op te zetten om de positie van de zorg ZZP’er in de regio te versterken.

Na het succesvol coachen van Putri de afgelopen jaren, wil hij die ervaring ook met andere zorgprofessionals kunnen delen. “Het is een combinatie van factoren die je bedrijf succesvol maken. Maar als jij jarenlang kwaliteit blijft leveren en je daarop kunt focussen, dan gaat dat op den duur zijn vruchten afwerpen, of je nou in de assurantiebranche werkt of in de zorg”. Aldus Jeroen. Aanpakken en gewoon doen, is zijn andere motto

Eser Öztürk

Eser Öztürk is per 1 oktober 2019 ons team komen versterken. Eser heeft een open en integere persoonlijkheid met het hart op de goede plaats. Daarnaast heeft hij uitstekende analytische, rekenkundige én communicatieve vaardigheden. Doordat hij jarenlang werkzaam is geweest op detachering basis, is hij bekend met verschillende werkomgevingen en processen. Eerdere functies van hem zijn onder andere Actuarieel rekenaar, pensioenspecialist en cost controller bij bedrijven zoals ING, Reaal, Mercer en Unilever. Zijn carrière in de financiële branche begon hij in 2001.

Als je Jeroen vraagt wat hem aanspreekt in Eser: “Eser is een betrouwbare en oprechte jongen. Hij heeft een andere culturele achtergrond, maar neemt niets voor zoete koek aan. Hij heeft een kritische, maar open blik op het leven waarbij hij open staat voor verandering als dat verbetering oplevert. Dat is tevens een visie wat we hier op de werkvloer nodig hebben. Met Eser denk ik de juiste versterking te hebben gevonden om de kwaliteit en missie van Pensioncare de komende tijd te kunnen blijven waarborgen.”

Menu